top of page

Ontdek

Abruzzo Italië

Over Abruzzo

Abruzzo een regio gelegen in centraal Italië, men zegt wel eens waar links Rome ligt, ligt Abruzzo rechts. Abruzzo is een paradijs met besneeuwde bergtoppen en een azuurblauwe zee, het is de enigste plaats ter wereld waar men kan skiën met zicht op zee.

Redenen om te kiezen voor Abruzzo als jouw eventbestemming.

 

De keuken van Abruzzo staat bekend om zijn versheid. De vis die gebruikt wordt voor een frittura mista wordt 's morgens pas gevangen, ook de groeten en fruit die de naam agriturismo dragen zijn verse groeten en fruit gekweekt in de eigen tuin. 

De schilderachtige meren de groenste regio van in Abruzzo zorgen voor veel rust en ontspanning in de Italiaanse zon.

afbeelding D'abruzzo 2
Afbeelding D'abruzzo 3
afbeelding D'abruzzo 5
Afbeelding D'abruzzo 4

Costa Dei Trabocchi. Het door werelderfgoed beschermde kuststreek en door de Italianen beschreven als de mooiste kuststreek aan de Adriatische zee,  waar je met de wagen tot vlak bij het strand kan rijden. De Costa Dei Trabocchi loopt van Francavilla al Mare to Vasto.

In de winter kan je er skiën met zicht op zee of je kan in de voormiddag een wandeling maken op de nagelwitte stranden aan de Adriatische zee en in de namiddag kan men de bergschoenen aantrekken en het gebergte beklimmen.

Verder kan je er wandelen en fietsen doorheen de middeleeuwse dorpjes. Er is maar liefst 130 km van de Abruzzese kust voorzien van groene en bereikbare fietspaden.

afbeelding D'abruzzo 7

Abruzzo Als jouw eventlocatie

Wil je graag jouw feest/event in Italië doen en ben je geïnteresseerd in de veelzijdige regio Abruzzo. Aarzel niet ons te contacteren en wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden die wij aanbieden in deze regio.

 

Aangeboden door The Original Group in samenwerking met Abruzzo mon amour (Sigmatau Editions NV).

bottom of page